لوله کشی استخر

لوله کشی استخر

قبل از آنکه مراحل اجرای لوله کشی استخر را توضیح دهیم، باید بگوییم لوله کشی اصولی نه تنها به کیفیت آب ورودی و تصفیه بهتر آن کمک می‌کند، بلکه تجربه متفاوتی را در اختیار شناگران قرار می‌دهد. از انتخاب نوع لوله گرفته تا طراحی نقشه لوله کشی، هر جزء باید به هدف حداکثر بهره‌وری انجام گیرد.

لوله و اتصالات استخری

لوله کشی استخر در گام نخست شامل پیش نیازهای زیر می باشد:

  • ایجاد بستر مناسب برای سیستم گردش آب و نحوه اجرای لوله کشی برای گرم کردن و تصفیه آب استخر.

  • ایجاد مسیرهای جدا برای کیفیت آب ورودی و تصفیه آب استخر برنامه‌ریزی‌های لازم انجام گیرد.

  • به کار بردن لوله‌های پی وی سی برای سیستم گردش آب و مقاومت در برابر کلرزنی توصیه می‌شود.

  • گند‌زدایی و فیلتراسیون قوی باعث افزایش کیفیت آب استخر و در نتیجه صرفه‌جویی در آب مصرفی می‌شود.

  • برای پوشش لوله‌ها از عایق مناسبی استفاده شود.

  • از پیچ و تاب دادن غیرضروری سیستم لوله‌ کشی بپرهیزید.

  • مسیر لوله کشی باید از پمپ آغاز و به فیلتر و از آن به سیستم گرمایشی یا تصفیه کلر امتداد یابد.

  • ابعاد و اندازه قطر لوله‌ها باید برحسب حجم استخر و میزان آب مصرف انتخاب شود.

لوله فشار قوی استخری

مرحله ۱: نصب زهکش‌ها و کف آبروها

قبل از انجام هر مرحله از اجرای لوله کشی استخر، می‌توانید از وسائل اصلی استخر برای مواردی مانند کف آبروها (Skimmer)، زهکشی‌ها و ورودی‌های آب استفاده کنید. نصب این قطعات برای جمع آوری اجسام شناور و چربی های حاصل از بدن شناگران تعبیه می‌شوند. این خروجی به لوله اصلی فاضلاب متصل هستند و مواد زائد را از داخل استخر به خروجی‌ها می‌فرستند.

مرحله ۲: اتصال کوپلینگ‌ها

از مقداری پاک کننده PVC در هر یک از انتهای کوپلینگ‌ها و محل‌های لازم برای آبگیری، تخلیه و ورودی‌های آب استفاده کنید. سپس مقداری چسب روی هر یک از اجزای آن بمالید و دو قطعه را به هم بچسبانید. شما باید این کار را برای هر یک از موارد مختلف انجام دهید. این اتصالات برای اتصال لوله ‎های مختلف در هر بخش مورد نیاز است.

نکته: کوپلینگ قطعه‌ای برای اتصال دو شفت به یکدیگر است.

مرحله ۳: اجرای لوله‌های زهکشی

لوله کشی یقیناً در زیر زمین مخفی خواهد بود. این باید به شکلی مشخص گذاشته شود تا مجبور نشوید به طور مداوم زمین را تخریب کنید تا هرگونه مشکل برطرف شود. با تخلیه استخر خود شروع کنید و یک زانویی ۹۰ درجه را روی انتهای اتصالات قرار دهید. از همان تکنیک استفاده از پاک کننده PVC و سپس چسب استفاده کنید. در انتهای زانویی از لوله مستقیم استفاده کنید. این لوله باید به سمت مناطقی از استخر حرکت کند که آب در آن تخلیه می‌شود.

مرحله ۴: اتصال لوله‌های کف آبروها

مجدداً با استفاده از همان تکنیک تمیز کردن و چسباندن لوله های پی وی سی ، شروع به قرار دادن لوله ها از کف آبروها تا محل پمپ کنید. برای ایجاد هرگونه بریدگی در طول لوله و زانوها، از اره آهن‌بری برای خم کردن لوله در انسدادها یا ایجاد زاویه در جهت مناسب استفاده کنید.

مرحله ۵: قرار دادن لوله‌های ورودی برای جریان آب

لوله‌های PVC را برای خطوط لوله دراز کنید و آنها را به سمت جت‌های آبی مربوطه بکشید. بسته به اینکه ظرفیت استخر شما چقدر است، برای انشعاب دادن لوله‌های آب به نقاط مختلف  باید از چندین اتصالات T استفاده کنید.

مرحله ۶: قرار دادن پوشش در انتهای لوله‌ها

با وجود انجام لوله کشی ‌استخر، باید پوشش‌های پلاستیکی را روی هر یک از لوله‌های اصلی قرار دهید. این کار اطمینان حاصل می‌کند که در هنگام اتمام کار لوله کشی، هیچگونه خاکی و سنگی به لوله کشی وارد نمی‌شود. پس از اتمام کل کار استخر می‌توانید درپوش ها را جدا کرده و لوله‌ها را به پمپ وصل کنید. مرتباً زمین را برای هرگونه نقاط مرطوب بررسی کنید. ممکن است مجبور شوید بخشی را برای تعمیر برخی از لوله هایی که آسیب دیده‌اند، حفاری کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *